Cursedone Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 poate careva sa imi zica si mie ce acorduri sunt astea? tuningul mi se pare ca e Eb as fi luat de pe site-uri de taburi si etc da nu am gasit deloc..
Doctor X Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 (edited) Cu capo pe tasta 1: Intro: C G Am Am F E Am F E Dm E Bm G F# Bm G F# Em F# C#m A G# C#m A G# F#m G# Later: poti sa bagi si un G dupa Am, un E dupa Bm si un B dupa C#m, dupa gust. Edited November 30, 2008 by Doctor X
Doctor X Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Merge treaba? Vezi cã ar fi bine sã înveți sã le scoți singur, mai ales de-astea mai simple. Baftã!
Cursedone Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Merge treaba?Vezi cã ar fi bine sã înveți sã le scoți singur, mai ales de-astea mai simple. Baftã! am incercat da nu imi dadeam seama ce tuning e.. stiam eu ca e ceva cu capo sau detunat si mi-era lene sa detunez la momentu respectiv... mai scot cate ceva ori intentionat ori din greseala(sau de cele mai multe ori din improvizat pe parti de cantec in timp ce cant, daca nu stiu cum e o anumita bucata ), da asta 99% doar cand am acelasi acordaj cu piesa respectiva(de, daca nu am 4 chitari, una in drop d, una in standard, una in Eb etc )
Recommended Posts