Victor Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 (edited) Ar cineva idee unde pot gasi asa ceva pe negru ? Ce am eu pe chitara sunt argintii si vreau sa-mi pun unele negre, pentru ca si dozele sunt negre. (estetica asta ne omoara ) Adica cum are esp-ul asta Edited January 10, 2006 by Victor
Guest Baumwolle Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Poti vorbi cu Cristi Grosu, poate iti face rost...Ce are el acum pe site e tot cromat http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...&Page=Accesorii Poti totusi sa-l vopsesti pe al tau.
Guest fluffyone Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Nu citisem bine topicul si vroiam sa zic ce avion de chitara ti-ai mai tras Poti sa incerci si la guitarissimo, aduceau tot felu de parts intr-o vreme.
Victor Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Nu citisem bine topicul si vroiam sa zic ce avion de chitara ti-ai mai tras Poti sa incerci si la guitarissimo, aduceau tot felu de parts intr-o vreme. guitarissimo ? parte cu vopsitul nu cred ca merge
Guest fluffyone Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Era un magazin micut pe Strada Eminescu pe la Piata Galati (Gemeni) dar n-am mai dat de ceva vreme pe acolo.
Victor Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Era un magazin micut pe Strada Eminescu pe la Piata Galati (Gemeni) dar n-am mai dat de ceva vreme pe acolo. Ohooo din cate stiu eu nu mai e magazinul ala acolo de mult ! Am lucrat intr-o vreme in zona aia si din cate stiu a ramas doar carciuma de jos. dar s-ar putea sa ma insel.
Guest fluffyone Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ma, asta iarna parca am fost ultima oara si era si chiar aveau marfa multa.
Victor Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Exact, Corina ii zicea si la carciuma de jos. OK, mersi mult de informatie o sa incerc sa-mi fac timp sa trec pe acolo sa vad ce au.
Recommended Posts