GhitaB Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Salutare! Nu am fost de ceva timp pe aici... Vã prezint o piesã compusã de Ray Boltz ("Always be a child"), tradusã ºi cântatã de grupul creºtin Omega (Flaviu Mitar ca vocalist)... ºi acum cântatã de mine. Calitatea filmãrii lasã de dorit, etc... Oricum, sper cã vor fi comentarii. Mulțumesc! P.S. Filmarea e pusã pe site-ul frate-lui meu... Sper sã nu fie problemã. Prefer comentariile voastre pe acest topic ºi nu pe site, deºi se pot face comentarii ºi acolo. Filmarea aici: Copil vei fi mereu...
Faust Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Salut Ghita Piesa se potriveste cu avatarul tau de aici Ce religie esti tu?
GhitaB Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Salut GhitaPiesa se potriveste cu avatarul tau de aici Ce religie esti tu? Sunt membru al Bisericii Creºtine Adventiste de Ziua a ªaptea - Miºcarea de Reformã.
GhitaB Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Foarte fain Nu ma pricep nici la subiect, nici la stil, dar mi-a placut interpretarea. Merci!
GhitaB Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Mi-a placut, numai bine, Barni. Mã bucur penrtru asta. Merci!
Recommended Posts