www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Camin Pentru O Pisica

Recommended Posts

Guest Superman
Posted (edited)

salut

ma mut in buc si decat la mine la tara mai bine cineva care are grija de ea ....

o sa imi fie dor de ea :P(

pisica are 5 luni este femela nici mare nici mica mai are de crescut :))

educata adica daca este o casa curata isi va cauta un loc unde sa isi faca si ea nevoile

frumoasa, sanatoasa, gratioasa, lenesa :)))

nume nu are inca dar a cam inceput sa raspunda la Coditza cred ca asta ii va fi numele:)

valabil pentru Alexandria si Bucuresti

P.S. Persoanele sataniste blackeri cei cu death si alte chestii tampenii teribiliste (scuze daca s-a simtit cineva jignit) refuz sa o dau sau persoanelor care vor ca sa isi bata joc de ea sa aiba o viata urata :) va rog frumos :D

multumesc

Cosu daca nu am postat unde trebuie indrepti u. (daca am gresit imi cer scuze acum)

0762562565

post-5404-1223057086_thumb.jpg

post-5404-1223057154_thumb.jpg

post-5404-1223057192_thumb.jpg

post-5404-1223057255_thumb.jpg

Edited by Superman
Posted
salut

ma mut in buc si decat la mine la tara mai bine cineva care are grija de ea ....

o sa imi fie dor de ea :D (

pisica are 5 luni este femela nici mare nici mica mai are de crescut :) )

educata adica daca este o casa curata isi va cauta un loc unde sa isi faca si ea nevoile

frumoasa, sanatoasa, gratioasa, lenesa :) ))

nume nu are inca dar a cam inceput sa raspunda la Coditza cred ca asta ii va fi numele:)

valabil pentru Alexandria si Bucuresti

P.S. Persoanele sataniste blackeri cei cu death si alte chestii tampenii teribiliste (scuze daca s-a simtit cineva jignit) refuz sa o dau sau persoanelor care vor ca sa isi bata joc de ea sa aiba o viata urata :) va rog frumos :D

multumesc

Cosu daca nu am postat unde trebuie indrepti u. (daca am gresit imi cer scuze acum)

0762562565

o luam eu da' sunt blecar satanist :P)))

am postat si eu acum cateva luni un anunt din asta sa dau o pisica..si nu a luat o nimeni... acum e langa mine si toarce . bafta