Guest LoRdArEoL Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Salut.. am 13 ani:( da asta nu conteaza:D intrebari sunt multe dar pun cateva..(cele mai importante) vreau sa incep sa cant la o chitara acustica.. imi puteti da niste nume..? Eu mam gandit la o chitara Hora Student va rog sa imi spuneti daca ma poate ajuta..sau daca vinde cineva din Bucuresti.. Se poate invata acasa singur.. sa cant..? Multumesc
gadjo Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 (edited) hora student W11204 ctw .. ar putea fi foarte ok. e important sa aiba top solid. uita-te sa aiba gatul drept si corzile cat mai aproape de taste la imbinarea corp-gat. in bucuresti exista reprezentanta Hora lg piata Alba Iulia. http://www.magazinulrapsodia.ro/localizarecontacte.php poti invata acasa destul de bine, rabdare sa ai. documentatii se gasesc aici pe forum si pe intreg netul.. carti, tabele cu acorduri, lectii video, orice. bafta *pt a acorda chitara iei programul numit 'ap tuner' si folosesti un microfon *cand iti iei chitara schimba-i corzile cu ceva decent gen d'addario/ghs/.. (gasesti in mag Muzica) Edited October 2, 2008 by gadjo
Guest fara nume Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 hora student W11204 ctw .. ar putea fi foarte ok. e important sa aiba top solid. uita-te sa aiba gatul drept si corzile cat mai aproape de taste la imbinarea corp-gat. in bucuresti exista reprezentanta Hora lg piata Alba Iulia. http://www.magazinulrapsodia.ro/localizarecontacte.php poti invata acasa destul de bine, rabdare sa ai. documentatii se gasesc aici pe forum si pe intreg netul.. carti, tabele cu acorduri, lectii video, orice. bafta *pt a acorda chitara iei programul numit 'ap tuner' si folosesti un microfon *cand iti iei chitara schimba-i corzile cu ceva decent gen d'addario/ghs/.. (gasesti in mag Muzica) la 13 ani cred ca este marisoara chitara western, poate ceva clasica ar fi mai buna pentru inceput, iar la capitolul corzi..... pana se detensioneaza complet... tot ai senzatia ca nu se tine acordata, poate sa schimbe corzile dupa, ceva d'aquisto sau d'addario, sau savarez..... la 13 ani cred ca este marisoara chitara western, poate ceva clasica ar fi mai buna pentru inceput, iar la capitolul corzi..... pana se detensioneaza complet... tot ai senzatia ca nu se tine acordata, poate sa schimbe corzile dupa, ceva d'aquisto sau d'addario, sau savarez..... si apropo de 11204, te-ai documentat bine, are fata de molid solid. Cand mai creste cresc si pretentiile si poate alege o chitara SM 50 !
Recommended Posts