Guest Alex1994 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Salut, Prima mea inregistrare cantand. Cant de prin decembrie, am invatat impreuna cu netu. M-am incuract putin pe ici pe colo. Nu e un cantec. Am facut un ritm si am inceput sa cand asa dupa acordurile pe care le stiam si care credeam eu ca ar suna bine Deci, criticatima ziceti unde gresesc unde fac bine tot... P1040490.WMV
BCRich Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 vezi ca ai postat aiurea,mai jos e sectiunea cu "inregistrari" si alte chestii
Guest titus Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mai lucreaza la panaj si ai mare grija ca iesi din ritm. nu o lasa asa, continua tema asta, poate iese ceva chiar misto.
Guest Alex1994 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Multumesc, O sa continui tema. Nu am postat la inregistrari ca ma consider incepator si acolo nu e de mine.
BCRich Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Multumesc, O sa continui tema. Nu am postat la inregistrari ca ma consider incepator si acolo nu e de mine. Sunt altii mai incepatori ca tine,stai linistit,ideea e ca se formeaza o debandata (pentru mine e deranjanta ca la un moment dat nu mai stiu unde sa ma uit dupa ceva) Era o sugestie pe viitor,din puctul meu de vedere,tu daca vrei poti posta tot aici,e treaba ta.
Guest Alex1994 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ok se poate sterge topicu sau se poate muta la sectiunea inregistrari.
Recommended Posts