kapak Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 (edited) poate ca asa scrie, dar eu sunt cu adresa verificata de ei. un vanzator cerea cumparatorilor sa aibe adresa verificata, altfel nu vindea. drept pentru care am pus paypal sa imi verifice adresa si cu asta am devenit un cumparator cu adresa verificata. asa ca nu e nimic gresit, paypal verifica adresa si neamericanilor, la cerere. daca dai datele la ebay, da, daca nu le dai decat la PP, nu are cum sa te verifice daca ai mai multe conturi, plus ca poti sa intri si de pe IP diferite pe conturi. si conturi de PP poti avea mai multe daca nu ai adresa verificata, le faci cu mai multe carduri si mai multe adrese de email. numele, localitatea si tara pot coincide. oricum, astea sunt chestii neimportante pentru mine, am un singur cont si doua cumparaturi. prefer sa cumpar de pe alte site-uri daca preturile nu difera foarte mult. Edited October 8, 2008 by kapak
pixy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ce a trebuit sa faci inafara de solicitare ca sa te verifice? acte ceva(facturi...etc) pe fax?
Recommended Posts