www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Problema Controller Midi

Recommended Posts

Posted

Am un Controller Midi M-Audio Oxygen 61 de vreo 3 luni, insa de vreo luna au inceput sa scartaie LA-urile... intai unul, apoi altul... acum 4/5 La-uri scartaie cand le apas...

Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti unde e problema si cum as putea sa o remediez.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest domnul Rig
Posted
unde e problema

la arcul de sub clapa

• 2 weeks later...
Posted

vezi ca se gasesc spray-uri de curatat mufe and stuff. posibil chiar uleiuri speciale (eu am folosit la motor la curatat contacte electrice). E ok si pt switch de chitara si orice. probabil A folosesti cu precadere si de-aia s-au busit sau poate e o coincidenta bizara. spor la reparat si la cantat.

btw, cum e controllerul asta. ma bate si pe mine gandul sa imi iau. momentan ma joc cu o tableta wacum insa nu e acelasi lucru desi e mai spectaculos sa canti la"nimic" decat la ceva care seamana cu un instrument.

• 2 weeks later...
Posted
btw, cum e controllerul asta.

eu sunt multumit de el. avand in vedere ca sunt incepator e foarte bun. cu un cubase si niste VST-uri faci treaba buna cu el, plus ca ai slidere si knoburi cu care sa controlezi efectele. clapele revin imediat la pozitia initiala, nu raman blocate sau altceva. eu doar problema cu scartaitul o am dar stiu persoane care poseda controllere M-Audio si le merg perfect.

• 4 weeks later...
Posted

Daca scartaie ceva din motive de lipsa lubrifiere, foloseste un ulei siliconic, nu pe baza de distilate din petrol (astea degradeaza plasticul).