walhallyus Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 am observat ceva recent la chitara... si nu as avea nevoie de o parere la coarda sol nut-ul sa largit... si ma gandeam daca ii vre-o problema daca il adancesc sau sa il las asa am pus aici niste poze nu se vad f bine o sa incerc sa mai pun altele http://api.flickr.com/services/feeds/photo...;format=rss_200 ms
gadjo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 daca il adancesti nu-ti cobori coarda? daca afecteaza cantatul banuiesc ca trebuie schimbat. nu-s eu expert dar nu vad alta solutie.
Guest Bl0nd1n@. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nut-ul meu e fier curat numai ca am fret0 si nu am probleme. Cum a zis si Red, mergi la luthier sa-ti puna acolo un os in loc de plastic, pentru ca teoretic nut-ul are trebui sa fie facut din fildes, acuma depinde de marca la chitara si mai ales la cat de originala e chitara.
walhallyus Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 chitara e un gibson les paul studio... cele din os sunt f laudate. Stie cineva cam cat m-ar costa aproximativ ?? in america sunt aproximativ 12$ +montat. Merita sa imi cumpar unul din america... si sa il montez aici??
Recommended Posts