Guest Firebrand Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Daca stie cineva de unde pot cumpara o Epiphone Explorer Goth cu Floyd Rose sau fara ....sau chiar Epiphone explorer Korina...mar interesa pana in 300$...sau daca stiti de afara de unde pot cumpara una(noua sau veche nu conteaza) v-as fi recunoscator. multumesc anticipat
Guest m_man Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Stiu pe cineva din Constanta care are un Epiphone Rebel EM-2 cu Floyd Rose , varianta economica produsa dupa modelul M3 de la Gibson! Vrea pe ea 10 mil !
Guest Firebrand Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 multumesc m_man...dar eu caut o Explorer (forma o iubesc...de aia caut ).Multumesc din nou pentru gest , in orice caz
Blondu Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 La banii astia nu cred ca ai mari sanse sa iti iei chitara aia. Oricum bafta la cautare
Guest Firebrand Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 de ce crezi k "imi incerc norocul" ...am vazut pe un site doi tipi care si-au luat Epi Goth Exp la 200 $...de aia ziceam hai k ma duc pana la 300....
Recommended Posts