Guest The_Magus Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Salut, Acum 3 ani am aflat de la un user al forum-ului despre lectiile de chitara de la Cercul Militar National. Am fost 3 ani la chitara clasica si a meritat din plin, pacat ca nu mai am timp sa ma duc. Se fac din nou inscrieri din octombrie. Puteti face chitara clasica sau jazz/ muzica usoara (cu pana). Se invata partituri pe note (muzica clasica)/ aranjamente (jazz/ muzica usoara), exclus tabulaturi. Ce puteti face dupa 2-3 ani de chitara clasica? Cam piesele de nivelul acesta - Tarrega: Adelita si Lagrima: Puteti incerca si un Bach, sau chiar Asturias de Albeniz si Milonga de Cardoso. Dl Profesor se numeste Sorin Constantinescu si are peste 30 de ani de experienta de predare (Scoala Populara de Arta). Eventual puteti face lectii si cu dansul la domiciliu. Pretul este de 600 RON/ an (octombrie-mai), 1 ora pe saptamana. Se aplica reducere pentru copii, nu mai stiu dc si pentru elevi/ studenti - parca era 50 RON (?). Se plateste in 2 rate. (Dupa calculul meu este foarte convenabil ca pret pe ora, ar fi cam 600 RON la 32 ore - 8 luni cu 4 ore pe luna). In principiu dl prof cauta tineri 10-18 ani, dar eu de exemplu am inceput la 22 ani si m-am descurcat bine. Trebuie neaparat sa aveti timp de repetat in fiecare zi 30 min - 1 ora + chitara proprie. Telefon prof Sorin Constantinescu 688.85.47. Daca il sunati ii ziceti ca din partea lui Costel Rusencu. Ii puteti cere dansului mai multe detalii. Va rog eu cat si dl profesor - seriozitate. Succes!
Guest The_Magus Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Am uitat sa precizez ca ora este individuala - adica profesorul se ocupa numai de 1 elev intr-o ora.
Recommended Posts