Guest Metall Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 As dori si eu daca se poate cateva tablaturi de la Cargo si de la Trooper. Cargo - Ielele Cargo - Zi de zi Cargo - Femeia Trooper - In calea noriilor Trooper - Valuri As fi tare recunoscator daca ma-ti ajuta !! Thx mult ... Chiar si: Cargo-Erata am uitat sa precizez ca ... tablaturile le vreau ptr Guitar Pro ! Scuze ca am facut atatea posturi fara rost ... daca poate un moderator sa ... puna totul intr-un singur post ar fi ok ... daca nu deranjeaza pe nimeni poate lasa si asa ...
Morgred Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 un up as dori si eu un tab pt Trooper - Doar a Mea
John Petrecce Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 As dori si eu daca se poate cateva tablaturi de la Cargo si de la Trooper. Cargo - Ielele Cargo - Zi de zi Cargo - Femeia Trooper - In calea noriilor Trooper - Valuri As fi tare recunoscator daca ma-ti ajuta !! Thx mult ... Chiar si: Cargo-Erata am uitat sa precizez ca ... tablaturile le vreau ptr Guitar Pro ! Scuze ca am facut atatea posturi fara rost ... daca poate un moderator sa ... puna totul intr-un singur post ar fi ok ... daca nu deranjeaza pe nimeni poate lasa si asa ... Pai daca esti membru in trupa la ce ti'ar mai folosi tab'urile? Sau zici asa la shto?
Morgred Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 aaa... acuma vad si io... chiar, care-i treaba?
Guest Metall Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 e pus doar asa ... nu fac parte din trupa lor ... ii iubesc doar atata ...
Guest Metall Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Nimeni nu se chinuie sa ... faca vreun tab ? Mai adaug 2 piese de la cargo Cargo - Ana Cargo - Tepes
Recommended Posts