www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o clapa Casio Ctk 651 cu GM (General Midi), si nu gasesc nicaieri un fisier de tipul Instrument Definition (specific S0nar, dar si in cu6ase exista fisiere similare). Asta mi-ar fi de mare folos pt. maximizarea comunicarii intre clapa si PC.

In lipsa unui astfel de fisier, va trebui sa ma apuc sa iau eu comanda cu comanda si sa definesc eu instrumentul in CU6ase...deci daca as gasi un astefel de fisier m-ar scuti de vreo 1-2 zile...

(deci nu vorbesc de Note on/off,nici de pitch, nici de velocity, eu ma refer la comenzi de genul program change, cutoff, si cam tot ce tine de General Remote)

wow, sunt primul pe capitolul asta.... :)

Posted

Hai mai baga detalii (eventual si o poza :) ) cum suna , de unde ai luat-o, cate octave are etc.

Off topic: sunt atat de entuziasmat din cauza ca si tatal meu canta la clapa, si eu putintel (numai O ce veste minunata :) ).

Posted

Uite, pentru a te ajuta cu placere, gratis , te rog sa mergi pe unul din site-urile noastre http://www.easy2music.be mergi la rubrica "downloads" si acolo poti descarca lucruri ingrozitor de utile pentru Casio. Gasesti spre exemplu un program care converteste toate tipurile de midi intre Casio si Roland, etc. Gasesti si ceva metode pe care le poti descarca gratis. Daca ai intrebari suplimentare intreaba-ma pentru ca site-ul este in olandeza si banuiesc ca nu este usor. Eu pot sa-ti spun ca firma Casio a revenit extra tare pe piata si fabrica clape ultraperformante. Timpurile cand faceau jucarii au trecut de vreo 10 ani. Acum pe langa jucarii au o divizie PRO.

post-91-1109441719_thumb.jpg

• 1 year later...