Iskander Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 (edited) M-am indragostit numai de ea - Ducu Bertzi + restul de melodii de la Ducu. Sunt atatea si nici un GP pentru mine ca afon total nu ma descurc cu acordurile care se gasesc pe net... pls ps. am uitat sa precizez in titlu ca TAB - Guitar Pro format preferabil Edited August 19, 2008 by Iskander
Guest Baumwolle Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Invata acordurile, totul o sa mearga de la sine dupa aceea!
Guest GuitarBan Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 (edited) Am E Eu, care vroiam întruna alt ºi alt decor E7 Am Eu, care spuneam prea lesne ºi oricui „Mi-e dor” Dm Am Abia când a plecat plângând ºi n-a mai fost a mea E7 Am M-am îndrãgostit numai de ea Eu, care veneam acasã c-un surâs formal Monoton spunând acelaºi monolog banal A plecat, mi-am zis, sunt liber, dar n-a fost aºa O iubeam numai pe ea Refren: Dm Am Simt cã fãrã ea nu pot respira E Am Casa e pustie fãrã ea Dm Am În ce-aº putea eu sã mai cred acum E Am Aº da orice s-o mai întorc din drum Am zãrit-o pe o strada pentru-o clipã doar Sã-i vorbesc ºi sã m-apropii era în zadar Ea, care m-astepta plângând când eu uitam sã vin Mã privea acum ca pe-un strãin A trecut atâta vreme de când a plecat Dar abia acum mi-e dragã cu adevãrat Abia acum când locuieºte doar la mine-n gând O iubesc mai mult decât oricând Refren. strofa: Am, E, E7, Am, Dm, Am, E7, Am refren: Dm, Am, E, Am, Dm, Am, E, Am Sper sa te ajute Tabul asta:) Edited September 12, 2008 by GuitarBan
Guest Pacalici Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Am EEu, care vroiam întruna alt ºi alt decor E7 Am Eu, care spuneam prea lesne ºi oricui „Mi-e dor” Dm Am Abia când a plecat plângând ºi n-a mai fost a mea E7 Am M-am îndrãgostit numai de ea Eu, care veneam acasã c-un surâs formal Monoton spunând acelaºi monolog banal A plecat, mi-am zis, sunt liber, dar n-a fost aºa O iubeam numai pe ea Refren: Dm Am Simt cã fãrã ea nu pot respira E Am Casa e pustie fãrã ea Dm Am În ce-aº putea eu sã mai cred acum E Am Aº da orice s-o mai întorc din drum Am zãrit-o pe o strada pentru-o clipã doar Sã-i vorbesc ºi sã m-apropii era în zadar Ea, care m-astepta plângând când eu uitam sã vin Mã privea acum ca pe-un strãin A trecut atâta vreme de când a plecat Dar abia acum mi-e dragã cu adevãrat Abia acum când locuieºte doar la mine-n gând O iubesc mai mult decât oricând Refren. strofa: Am, E, E7, Am, Dm, Am, E7, Am refren: Dm, Am, E, Am, Dm, Am, E, Am Sper sa te ajute Tabul asta:) ms mult si eu cautam tab-ul asta:)
Guest bundu Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 (edited) spune cineva si bataia pls Edited March 20, 2009 by bundu
Recommended Posts