Guest msmihai Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Salut . Doar ce am inceput sa fac tapping ( aseara am inceput de abia ) . Lucrez la urmatorul exercitiu : 9 - 12 - 16 , iar tapping pe 16 . Mi-ati putea da si alte astfel de pozitii astfel incat , cantate una dupa alta sa sune a melodie ?
Guest Distorsed Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 incearca tappinguri din piese, de exemplu inceputul de la " The Philosopher " ( Death ) , aveam cam 1 saptamana de tapping cand m-am apucat de el,in rest poti incerca arpegii , sau bucati de game , etc
bolly Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 vezi astea Tapping_Excercises___Basic_Two_Finger_Tapping.gp4 Tapping_Licks___my_tapping_exercise.gp3 Tapping_Licks___Tapping.gp4 Tapping_Excercises___8_Fingers_Tapping_Lesson.gp4
marcel Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 (edited) incearca tappinguri din piese, de exemplu inceputul de la " The Philosopher " ( Death ) , aveam cam 1 saptamana de tapping cand m-am apucat de el,in rest poti incerca arpegii , sau bucati de game , etc tu te-ai apucat de tapping la o saptamana??...hehe..eu sugeam tzatza la varsta aia.....glumesc.. .incearca man sa faci pe arpegii... Edited August 6, 2008 by marcel
Guest JeeFo Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Salut . Doar ce am inceput sa fac tapping ( aseara am inceput de abia ) . Lucrez la urmatorul exercitiu : 9 - 12 - 16 , iar tapping pe 16 . Mi-ati putea da si alte astfel de pozitii astfel incat , cantate una dupa alta sa sune a melodie ? incearca 12 15 18 si cobori din Mi gros pana in Mi subtire...fa-ti viteza la el cu metronomul
gadjo Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 cat gain trebuie sa ai ca sa sune ok chestiile astea?
Guest chitaristul_innascut Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 de la 0 la 10 depinde ce canti poti sa faci si fara gain pe mine ma distra cand incercam sa fac soloul de la one - metallica la acustica stii k incepe cu tapping deci suna ok si cu gain 0 dar dak iti trebui pt metal atunci baga gainu' la maxim
robi_outlaw Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 pai depinde.. pune cat gain vrei tu, vezi cum ti se pare ca iti suna mai bine
Recommended Posts