www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ce amplificator sa cumpar ?

Guest chitaristu88

Recommended Posts

Guest chitaristu88

salut...am si eu o intrebare,si cred ca ar trebui sa intreb pe cineva care stie mai bine decat mine......ce statie/combo de chitara...recomanadati pt o sala de repetitii ???....vesnica problema intr-o sala e ca tobele acopera totul !!..:)...iar o statie de 15 - 20 w e mikutza........eu cant hard rock si nu stiu exact ce ar prinde bine........

mersi mult.....

Sa-ti spun una haioasa. Acum vreun an ma jucam de-a formatia. Sala de repetitii era un garaj la parterul unei case cu pereti de beton. Nu era antifonat bineinteles. Aveam si inca am un Peavey Rage 158 facut in State. Tot in perioada aia aveam si un proc ZOOM 505 (o gioarsa de altfel, dar atunci era cel mai tare proc dupa parerea mea)...In fine...Faza e ca cu procesorul dat la volum mare reuseam sa acopar tobele cu ampul dat la 4 din 10. Are 15 W cu difuzor de 8.

In concluzie cred ca depinde si de amp si de procesor/efecte si de chitara, insemnand doze, si bineinteles de spatiu.

Bafta!

Pick what's best 4 ur pockets!

Guest chitaristu88

eu stiu, fratilor ??????.............ma gandeam la un fender fm 65......65 wati, drive si alte tampeni...........

daca ai reusit sa acoperi toba cu 15 wati...atunci e ok..........tre' sa fie ceva supermishto...........

m-am gandit si la un Behringer....dar, sincer sa va spun.....firma nu imi spune nimik.....mai bine iau un fender de 25 w....decat un behringer la 60..........

procesoarele din statie sunt destul de penale.....(asa am auzit)......fata de un distors pe lampi......

oricum, mersi tuturor de sfaturi...........