estebe Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Salut, Sint nou pe forum si intru in forta cu o intrebare . Asadar daca este cineva care a folosit sau auzit live procesorul Alesis Midiverb 4 il/o rog sa-mi impartaseasca si mie impresiile. Inafara de review-urile de pe Harmony Central nu am gasit prea multe informatii despre el( sound samples etc). Pare atractiv ca pret si eu am nevoie de un astfel de multiefect in principal pentru reverb si delay(eventual si un pic de flanger), restul sunetului il obtin din cateva pedale si amplificator. O a doua intrebare este daca diferenta de pret dintre Alesis si G Major de la TC Electronic se justifica pentru nevoile mele. Ma intereseaza un sunet cit mai versatil pentru cele doua efecte sus mentionate. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_sandu Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 depinde la ce vrei sa-l folosesti... noi avem un alesis midiverb 4 in rack-ul nostru de puteri, il folosim ca efect pt voce si e ok. INSA!!!! eu am avut un alesis quadraverb gt in rack la chitara, si am fost foarte bucuros ca am scapat de el. pt chitara eu iti recomand un rocktron intellifex sau ceva asemanator (eu am un art drx 2100 se) care, chiar daca sunt de generatie mai veche, suna foarte bine, nu "mananca" semnal, dimpotriva, si sunt usor de utilizat (ma rog... intellifexu' cu "octopus"-ul lui e mai dificil un pic, dar merita. nu gasesti nicaieri un reverb care sa sune mai frumos!). cam asta ar fi... acum m-ai facut curios... cans ajung la sala o sa incerc si eu midiverbul ala... desi cred ca o sa fiu cam dezamagit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
estebe Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Ok, multumesc pt informatii.Intre timp am mai vorbit si eu cu niste prieteni care au un magazin de intrumente muzicale "afara" si mi-au comunicat si ei parerea proasta despre Alesis. Partea interesanta este ca nici ei n-au incercat modelul respectiv pe chitara. Pina la urma cred ca ma indrept cu pasi repezi spre un G-Major; am facut rost de cd-ul demonstartiv si suna f. convingator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts