hihi Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Dupa cum probabil stiti, pe 9 Ianuarie se lanseaza albumul "Gloria" de la Trooper. Cei care trimiteau un mesaj in Guestbook pe www.trooper.ro primeau in mail 2 melodii (poate mai mult). Eh, asa am facut si eu si am primit 2 melodii. 1. Trooper - Iris (este cover de la Iris - Iris). Melodia suna e frumoasa, dar suna un pic ciudat (cred ca din cauza vocii care este trasa de 2 ori) 2. Trooper - Tu doar. Suna super C.O.I. melodia ! Versurile sunt ok.. sunt mai bune ca cele de pe Desant. Probabil ca urmatoarele melodii vor aparea in format electronic pe 9 ianuarie. Totusi, cand ne-au trimis melodiile, baietii de la Trooper ne-au rugat sa nu le "sharam" pana la data de 9 ianuarie. detalii pe www.trooper.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raul Gheba Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Dupa cum probabil stiti, pe 9 Ianuarie se lanseaza albumul "Gloria" de la Trooper. Cei care trimiteau un mesaj in Guestbook pe www.trooper.ro primeau in mail 2 melodii (poate mai mult). Eh, asa am facut si eu si am primit 2 melodii. 1. Trooper - Iris (este cover de la Iris - Iris). Melodia suna e frumoasa, dar suna un pic ciudat (cred ca din cauza vocii care este trasa de 2 ori) 2. Trooper - Tu doar. Suna super C.O.I. melodia ! Versurile sunt ok.. sunt mai bune ca cele de pe Desant. Probabil ca urmatoarele melodii vor aparea in format electronic pe 9 ianuarie. Totusi, cand ne-au trimis melodiile, baietii de la Trooper ne-au rugat sa nu le "sharam" pana la data de 9 ianuarie. detalii pe www.trooper.ro da mei misto piesele le-am primit si eu! DA mie la piesa iris chiar aia mi se pare frumusetea, dublarea vocilor si cu chitara ai pe fundal...bestial Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted December 23, 2005 Author Share Posted December 23, 2005 da mei misto piesele le-am primit si eu! DA mie la piesa iris chiar aia mi se pare frumusetea, dublarea vocilor si cu chitara ai pe fundal...bestial Probabil asta e o metoda de a le multumi celor de la Iris care i-au inspirat. Cele doua melodii suna frumos. Totusi "Tu Doar" mi se pare cam lipsita de originalitate.. seamana destul de mult cu Desant. Parca si aici se aud 2 voci.. nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bailesteanu Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 De fapt tot albumul va fi un tribut Iris. De altfel si piesa "Tu, doar" e tot a celor de la Iris. Oricum, o idee binevenita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 www.trooper.ro De pe 9 ianuarie, pe trooper.ro se gasesc 4/7 melodii de pe albumul Gloria (Iris tribute ). Probabil ca si celelalte vor aparea in curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Se pare ca au aparut si celelalte 3 melodii (Valuri, In Calea Norilor & Pamantul Il Cuprind). Cred ca au aparut de ceva timp, dar am uitat sa ma uit pe site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts