sepet Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 (edited) Salutare tuturor,ok...numele meu este Mihai,caut trupa pe stil hardocre,aveti id-ul meu de messenger devil.maylaugh@yahoo.com, pot trimite melodii si clips din cantari live d p la Constanta Campina Bucresti etc.Cine vrea sa stam de vorba pe larg...add la mess si o gandim acolo Background:Dodiez,Sistem nervos,2 concerte Coma(colaborare). Sistem_Nervos___Dezorientarea.mp3 Sistem_Nervos___Ultima_instanta.mp3 Edited June 2, 2008 by sepet
sepet Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Caut trupa!!!.Pe scurt:- garantez "din cale afara" orice linie melodica pe un instrumental care sa-mi gadile sistemul auditiv, care a pierdut o multime de frecvente pana acum.Cohones,sa va placa sa stam in sala si sa ne vedem mahmuri de cateva ori pe saptamana . Pace
chester_elven Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 salut, mai cauti trupa ? daca e da un add: chester_elven
Guest KissKriss Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Salut ! Trupa Ka Gaia An cauta vocal ! Daca anuntul mai e valabil si esti interesat, id de messenger : d_natyendri@yahoo.com
Recommended Posts