Guest dash Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 am vazut tot felul de posturi despre alegere unei chitare...dar nu am vazut nici unul despre alegerea unui amplificator... adik ce ar trebui sa se aiba in vedere, etc?dak s-a mai discutat si nu am vazut io, sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAY5 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 am vazut tot felul de posturi despre alegere unei chitare...dar nu am vazut nici unul despre alegerea unui amplificator... adik ce ar trebui sa se aiba in vedere, etc?dak s-a mai discutat si nu am vazut io, sry salut dash sa alegi un amppli trebuie saa ai in vedere un criteriu foarte important PUTEREA(watt) dupa care sunetul in functie de stilul de muzica ce cinti.intrebarea pe care ai puso e cit se poate de simpla dar raspunsul e mult mai complex pentru ca e vorba de tecnica de fabricatie ,iar la ora actuala tecnica e avansata in domeniu asta asa ca daca incepi sa filozofezi nu mai termini .Dar oricare ar fi stilul tau pe care vrei sa il cinti daca vreisa ai un sunet bun trebuie sa fii realist cind iti alegi scula Un ampli puternic intrun spatiu mic nu faci nimic cu iel ,mai mult te incurca decit sa te ajute pentru ca nu poti sa obtii maximul de caapacitatea lui tecnica ceea ce inseamna ca ai dat bani degeaba pe iel,iar cu un ampli de putere mica intro sala mare iesti pirdut in spatiu( numai daca iti serveste de retur, si esti amplificat de sistemul de sonorizare)ca sa iti dau un exemplu concret ca sa cinti acasa iti ajunge un ampli 15w (tranzistori) intro sala de aproximativ 150 de persoane sau repetitie cu grupul 50-60w(tranzistori) intro sala de150-300 de persoane 100-150w(tranzistori) iar pentru o sala uriasa iti adaugi o boxa de plus IMPORTANT un ampli pe lampi e de doua ori mai puternic de cit un ampli pe tranzistori deci un ampli de 50watt pe lampi =100watt pe tranzistori Cind cumperi un ampli pe lampi alegel in functie de lampile cu care e dotat pentru ca ele dau sunetul sunetul ampli =stil de muzica Ce e important sa aiba un ampli REVERB un bun difuzor GAIN 2CANALE CLEAN DISTORSION Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 uite aici un amp ieftin si bun: http://www.thomann.de/harley_benton_hb80r_...nfo.html?iwid=7 foto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dash Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 danke....da cum sunt ampurile pe tuburi? si bte...ampu ala se gaseste la noi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Hai mah copii potoliti-va ca alea sint jucarii de copii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts