ALEKS Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 prowler, pot sa te intreb daca poti face public tab-ul de la Coliziunea si Lucifer Satanas Historiam.
prowler Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 prowler, pot sa te intreb daca poti face public tab-ul de la Coliziunea si Lucifer Satanas Historiam. yep sure 04___Episodul_3___Coliziunea.gp4 04___Episodul_3___Coliziunea__intro_v2.gp3 05___Lucifer_Satanas_Historiam.gp4 scuze de raspunsu tarziu, abia acum am vazut requestu... taburile nu's chiar finale, asa erau inainte sa incep inregistrarea chitarelor/bassului, deci unele chestii ar putea lipsi. daca faci un cover pandrea, mi-ar placea sa-l aud
ALEKS Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 yep sure 04___Episodul_3___Coliziunea.gp4 04___Episodul_3___Coliziunea__intro_v2.gp3 05___Lucifer_Satanas_Historiam.gp4 scuze de raspunsu tarziu, abia acum am vazut requestu... taburile nu's chiar finale, asa erau inainte sa incep inregistrarea chitarelor/bassului, deci unele chestii ar putea lipsi. daca faci un cover pandrea, mi-ar placea sa-l aud Multumesc! Acum am vazut si eu postul, scuze de intarziere. Dupa ce am sa termin munca la noul amplificator cu lampi, am sa incerc sa reproduc melodiile. ALEKS
Recommended Posts