Guest Raul Gheba Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Orice melodie ... va implor. Dar cel mai mult as vrea Lupii sau Fantana ispitelor sau oricare....
Guest Raul Gheba Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Orice melodie ... va implor. Dar cel mai mult as vrea Lupii sau Fantana ispitelor sau oricare.... nimeni nu vroia sa faca asha ca m-am ajutat singur> impreuna cu urechea mea ciunta am facut o imitatie de tab CC asha ca "iacata" iarba_prin_par.gp4
Guest Baumwolle Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 (edited) Suna bine, dar parca mai ai de lucrat la partea de power-chords si refrenul stim cu totii ca se canta arpegiat, dar nici chiar asa... Edited December 17, 2005 by Baumwolle
Guest Raul Gheba Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ok... daca nu ma ajuta nimeni ma ajut singur Am reusit sa scot cat de cat acordurile de la WWW . Nu stiu cat de corecte sunt.. si chiar va rog sa faceti orice precizare legate de ele.. Va recomand sa cantati F astfel : XX3211 [Dm]N-ai sa simti [F]cum te aprinzi [Dm]Nici cum tremuri [F] cand deschizi [Am]O scrisoare [C]semnata [Am]Indelung [C]asteptata [Dm]Paginile fa[C]ra plic [Dm]Trec la fie[F]care click [Am]Megaocteti [C]de date [Am]Spre adrese[C] ciudate. Refren(x4): [Dm] [F]sau[Am] nush precis Cu trei W... II: Imi lipseste uneori Vremea cand schimbam scrisori Si le lipeam pe spate Timbre adevarate Urmaresti, citesti, asculti Vesti de la necunoscuti Fara strop de cerneala Fara nici o greseala. Refren(x3):.. [Dm] [F]sau[Am] nush precis Cu trei W... [Dm] [F][Am][C] Cu trei w solo [Am]Rataciti ca si[C] tine [Am]La adrese [C] straine...
Guest Raul Gheba Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 (edited) Am mai descoperit ceva .. Introul de la Un sfarsit e un inceput Again va rog sa faceti orice corectari necesare D D(arpegiat) Suflet nefericit G Cat ai plans cat ai [E]su[A]fe[D]rit se canta Dul in combinatie cu Dsus4 si se fac pulluri si hammeruri si arpegieri Edited February 10, 2006 by Raul Gheba
Guest Raul Gheba Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Lume mai ziceti si voi ceva de chestiile asta... ca stau si ma gandesc daca m-amk descurcat sau nu
Guest Diego Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Am mai descoperit ceva .. Introul de la Un sfarsit e un inceput Again va rog sa faceti orice corectari necesare D D(arpegiat) Suflet nefericit G Cat ai plans cat ai [E]su[A]fe[D]rit se canta Dul in combinatie cu Dsus4 si se fac pulluri si hammeruri si arpegieri Buna din Spania. Scuzat ca nu vorbersc romaneste foarte bine. Mie imi place acest cantec foarte mult, si cred ca este asa sau asemanator... C G Am Am G F F G C F G C
Guest Diego Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 (edited) Orice melodie ... va implor. Dar cel mai mult as vrea Lupii sau Fantana ispitelor sau oricare.... Celelalte Cuvinte - Daca vrei C G Dm Dm F Dm F Am Edited March 5, 2006 by Diego
Guest Raul Gheba Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Celelalte Cuvinte - Daca vrei C G Dm Dm F Dm F Am poti te rog sa le pui si pe versuri ca nu prea imi dau seama cum vin
Guest Diego Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 poti te rog sa le pui si pe versuri ca nu prea imi dau seama cum vin C Daca vrei pri- G -virea sa-mi Dm las in podea Dm calca peste F ea Dm calca peste F ea Am
Guest andreistoica Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 puteti sa-mi faceti si mie un tab (de preferat gp) la ceva de pe albumul "Armaghedon"....orice.. numai cu distors sa fie....
Guest Raul Gheba Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 m-am uitat usor pe o inregistrare la "balanta" si am putut distinge d---7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-8-x-8-x-8-x-8-x-8 a---5-x-5-x si tot asa fara sa urci pe 6 nu am numarat de cate ori se face fiecare cvinta dar... se simte usor asta
Guest Raul Gheba Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 (edited) m-am uitat usor pe o inregistrare la "balanta" si am putut distinge d---7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-7-x-8-x-8-x-8-x-8-x-8 a---5-x-5-x si tot asa fara sa urci pe 6 nu am numarat de cate ori se face fiecare cvinta dar... se simte usor asta ca sa mai adaug un pic... ar fi ceva de genu asta... x7x7x7x7x7x8x8x8x8x8x5x5x5x5x5 x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5x5 Edited April 16, 2006 by Raul Gheba
Recommended Posts