www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inregistrare/productie demo GRATUIT

Recommended Posts

Guest fluffyone
Posted

Astept sa vad o trupa interesanta careia ma ofer sa ii produc un material demo complet: Piese (inregistrare, orchestrare), mapa foto, cv-uri, consultanta.

Prima e gratis ca sa vada lumea cum iese, asa ca incercati sa ma convingeti ca meritati.

Postati o prezentare scurta a trupei, incl stil, influente, componenta, eventual foto, inregistrari si lista cu echipamente.

Vladimir.

Guest fluffyone
Posted

Cred ca ar fi mai bine sa stea la mica publicitate? zic si eu..

Guest fluffyone
Posted

Dupa cum stii preabine, trupa mea isi face inregistrarile la studio, si asteptam albumul pe piata in cel mai scurt timp.

Am mai prins si eu una alta de cand cu inregistrarile astea si sunt increzator in rezultat. Daca nu se ofera nimeni in cateva zile, o sa compun niste piese si le trag eu asa de drag.

Guest Razvain
Posted

salut

am eu o trupa, impreuna cu Dalv

morla se numeste

insa din pacate nu avem nimic inregistrat

si nu stiu daca mai e valabil anuntul

suntem o trupa interesanta prin faptul ca ne dezvoltam un stil propriu, si prin faptul ca nu vrem sa facem muzica doar sa dea lumea din cap

intentia noastra e de a face o muzica rock care instiga la meditatie, la cugetare si care vrea sa transmita stari

problema e ca suntem din Cluj-Napoca

daca vrei poze, cv si altele ... no problem

Pace

Guest fluffyone
Posted

Prowler, vad acolo ca tu ai multe inregistrari, si pricep si ceva de niste albume. Nu merge netul prea bine, dar o sa trag si o sa imi spun o parere. Hai totusi sa discutam.

Razvain, din punctul meu de vedere ar fi ok, atat timp cat veti putea face macar doua drumuri pana aici sau puteti sa imi dati partiturile pentru piesele voastre si nu aveti nimic impotriva sa le interpretez eu, desi nu prea imi surade ideea asta pentru ca nu cred ca ar fi bine sa pun asa o mare amprenta pe ce fac.

@ everyody, am in lucru acum o piesa pentru prietena mea (vreau sa i-o fac cadou de ziua ei) asa ca pana nu termin nu ma apuc de nimic altceva si cred ca dupa asta o sa fie mai limpezi lucrurile.

Posted

Ideea cu interpretarea pieselor de catre tine nu prea ne surade, se pierde feelingul si amprenta trupei.

Iar cu drumurile pana in bucuresti e cam greu din pdv financiar si al timpului

Mersi oricum, am incercat, de fapt Razvain voia numa sa o cunoasca pe solista din Evo :)

poate un nr de tel, ceva? :):)

• 2 weeks later...
Guest fluffyone
Posted

Fiti pe faza, ca tre sa pice piesa demonstrativa. Am dat-o la studio la masterizat si o astept si eu cu nerabdare.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.