Guest radioman Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Chick Corea, John McLaughlin, Christian McBride, Kenny Garrett ºi Vinnie Colaiuta vor susține un concert la Bucureºti, pe 26 octombrie. Ceicinci artiºti vor prezenta show-ul "Five Peace Band". Prețul biletelor la spectacol urmeazã a fi anunțat ulterior.
Guest Don MaXxX Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 (edited) Chick Corea, John McLaughlin, Christian McBride, Kenny Garrett ºi Vinnie Colaiuta vor susține un concert la Bucureºti, pe 26 octombrie.Ceicinci artiºti vor prezenta show-ul "Five Peace Band". Prețul biletelor la spectacol urmeazã a fi anunțat ulterior. nu-mi vine sa cred, era sa zic una de bucuresteni... EDIT: Imi retrag cuvintele, vin si la filarmonica din Salzburg, voi fi acolo Edited May 21, 2008 by Don MaXxX
Guest spyked88 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Se pare cã biletele sunt puse în vânzare: link. Concertul din mai a fost fun. Acum cã vine ºi Chick Corea cu nenea McLaughlin, o sã fie double the fun.
maur Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Colaiuta pare a avea ceva romanesc in el nu? asa am simtit si eu ...la prima citire...dar nu-i asa "Vincent Colaiuta (born February 5, 1956) is a highly regarded drummer based in Los Angeles. Originally from Brownsville, Pennsylvania, he began playing drums as a child and received his first full drum kit from his parents at the age of 14."
apocalipsa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 poate vreun bunic ceva. as baga mana in foc ca e de prin balcani.
Recommended Posts