www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

instrumentist experimentat meditez chitara / bas

Recommended Posts

Posted (edited)

1. meditez eficient in functie de capacitatea fiecaruia chitara / bas in orice stil! eu pun accentul pe cantat!

2. setez si repar chitari / basuri!!!

...oferta este valabila pentru Bucuresti si imprejurimi!!!

Mihai - 0743.058.483 / YmessID: seriousguitarist :)

Edited by jimmy
  • 2 months later...
Posted

!!! MEDITEZ EFICIENT CHITARA / BAS / TOBE ... in orice stil !!!

Man?! Am vazut pe forum (si nu numai) oameni care poate le-a luat jumate din viata sau toata viata dedicandu-se chitarii. Si eu cant de o bucata mare de vreme si mai am multe de invatat(macar sunt constient) si nu am de gand sa ma opresc pana crap. Ca sa spui asa ceva mi se pare culmea...

Posted

nu e culmea...sunt unele persoane carora le este mai usor sa invete chitara ajutati (sa zic asa) de cineva experimentat in domeniu. jimmi n-a zis ca a atins perfectiunea. cine vrea se baga.

Guest MrJackson
Posted

Omu e un chitarist talentat... l-am vazut acu un an in concert... stie meserie!

Posted

Eu nu va contrazic , poate ca omu' e bun chitarist, dar sa spui ca meditezi la 3 instrumente diferite si orice gen mi se pare exagerat. Daca vine unu' si vrea sa cante country la chitara, altu' prog la tobe si altu' jazz sau stiu io ce la bas si nici unul nu e incepator ce le mai arata dupa cateva sedinte?Am vazut oameni care dupa 2 sau 3 sedinte au renuntat la profu' lor ptr. ca pe stilu' lor nu prea mai avea ce sa le arate si se cam simteau cu bani dati a'm-p...a. Eu am luat lectii dupa cam 2 ani de cantat si norocu meu ca ala tot mai avea ce sa-mi arate pe 'stilu' meu .Asta e parerea mea si mi-o mentin.N-am nimic cu cel care a dat anuntul (nici nu-l cunosc).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.