Guest SaaK Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Salut, ma intereseaza sa inchiriez pe termen lung o sala de repetitii in Bucuresti. Zona nu ma intereseaza in mod deosebit, nici dimensiunea, sunt insa alte doua aspecte la care tin foarte mult: 1. sa NU mai fie alte formatii acolo (da, deci si chiria o sa fie pe masura) 2. sa fie pe cat posibil de goala, pt. ca vrem sa o aranjam noi (de la izolarea fonica la ce aparatura si instrumente aducem) Daca sunt oferte si imi dati un PM, discutam detalii si ce mai trebuie. Merci.
Guest fort13 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Salut, ma intereseaza sa inchiriez pe termen lung o sala de repetitii in Bucuresti. Zona nu ma intereseaza in mod deosebit, nici dimensiunea, sunt insa alte doua aspecte la care tin foarte mult: 1. sa NU mai fie alte formatii acolo (da, deci si chiria o sa fie pe masura) 2. sa fie pe cat posibil de goala, pt. ca vrem sa o aranjam noi (de la izolarea fonica la ce aparatura si instrumente aducem) Daca sunt oferte si imi dati un PM, discutam detalii si ce mai trebuie. Merci. salut sant fort13 eu am sala mea personala daca imi propui o chirie interesanta pt mine vb sala are 50m chiar 60 este izolata fonic totul este facut la standarde se afla pe sos oltenitei in popesti de la big cu maxi taxi in 10 min ajungi sau cu masina pers totul este confortabil din toate pct de vedere acum depinde ce cauti eu iti ofer calitate si nu glumesc adrsa mea bogdancrina@yahoo.com poate o impartim cu inca o trupa vedem daca vrei putem face pe acte totul pe mine nu ma deranjeaza
bogdan_sandu Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=21669&hl= incearca si aici....
Recommended Posts