Guest Harakyry Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Doua piese inregistrate de mine...ceva tobe mai modeste pe computer si fara bass pentru ca ...nu am bass /:) Piesele abordeaza problematica oclusivitatii societatii si opresivitatea excentrica asupra geniului, prin recalcitrarea bioxidrica de hiperbioxidare prin polimerizare de trivalenta multifosforica de hidrocarbon. Pentru ca geamurile pregateau o ambuscada vroiam sa, dar ! Cand stiam ca o coada, si totusi....imposibil de (criticati constructiv ) Song_1___solo.mp3 Song_3.mp3 (sper ca s-o uploadat o.O)
Guest djinn Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hai sa te critic La song 3 chiar inainte sa inceapa distorsu', ai o distanta de doar un semiton intre niste note, si aia nu imi suna mie bine la ureche, mai ales ca e o pauza dupa. Se practica artificiu asta cateodata, dar dureaza foarte foarte putin. Nu imi vine acuma in minte nici un exemplu. Cred ca la nightwish la dead boy's poem la inceput cand zice "perfect concert my best friend" e o chestie de genu asta, dar nu mai stiu sigur. In rest mi-a placut ideea. Daca vrei tobe realiste, iti recomand cu caldura guitar pro 5 cu RMS, dar tre' sa stii un pic de teorie muzicala.
Guest Harakyry Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 yeah, binenteles e destul loc pentru imbunatatiri (ms de observatie..sau..critica...name it your way) sincer sa fiu n-am ureche destul de dezvoltata ca sa observ chestiile de gen...singur ma refer =) m-am riscat sa mai uploadez o piesa...pe care urmeaza sa o cant cu trupa...deci nu-i facuta de mine...numa "aranjarea in pagina", tobe blah blah Ea abordeaza studiul teoretic al neconventionalitatii absurdului si repunerea in locomotie hidrodinamico-spasmologica a organelor tehnologice de mentinere a pacii si calmului viermilor hibridici mai am inca o piesa da chiar nu ma "incumet" sa o uploadez pentru ca e...*ahem* inacesibila publicului mediocru, apartinand genului infernal infect black metal cu usoare tente elaborate de soft grindcore vomal si nu, piesele nu au voce probabil pentru ca daca m-as risca...ar suna mai rau ca o bujie ce se zbate in acidul gastric al unui parameci amibal song_0.mp3 comments velcomed
Guest DIonut Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mie mi-a placut introul de la song 3,in schimb continuarea nu prea
Recommended Posts