Guest Punk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 iar va "deranjez" putin... din toate filmuletele pe youtube la chitara mea acustica se potriveste aceasta versiune : http://www.youtube.com/watch?v=IS-QgzPznaQ...feature=related . VA IMPLOOOR sa imi scoateti tabu caci sunt mai incepator si nu imi pot da seama f repede de note. va ROG (
Guest DIonut Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 iar va "deranjez" putin... din toate filmuletele pe youtube la chitara mea acustica se potriveste aceasta versiune : http://www.youtube.com/watch?v=IS-QgzPznaQ...feature=related . VA IMPLOOOR sa imi scoateti tabu caci sunt mai incepator si nu imi pot da seama f repede de note. va ROG ( the_godfather_theme.gp4
Guest Punk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 iti multumesc pt raspuns. nu ca ar fi ceea ce voiam dar macar te-ai interesat. si in rest...vad ca mai mult va uitati decat sa ajutati si voi ... in fine...o ultima strigare : dupa videoclipul de pe youtube, care imi poate face un tab?
Hix Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Videoclipul de pe youtube e prost. E pe langa timp si sunt note gresite(adica nu cum e de fapt linia melodica). Cauta pe ultimateguitar.com la sectiunea tab-uri sau si mai bine scoate-o singur!! Asa inveti si-ti dezvolti auzul relativ.
Skeleton Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 tot nu e aia de acolo, da ti se potriveste mai mult Rota__Nino___The_Godfather_Theme.gp4
marduk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pai se vede exact ce note canta omu...incepe din fretul 5 pe coarda si..restu te prinzi cu rabdare si atentie, ti-as face tabul dar n-am acum timpul la dispozitie
Guest Punk Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 pai se vede exact ce note canta omu...incepe din fretul 5 pe coarda si..restu te prinzi cu rabdare si atentie, ti-as face tabul dar n-am acum timpul la dispozitie cand esti tu in cea mai mare buna dispozitie, si cu o groaza de timp, sa ma ajuti si pe mine .mersi anticipat !
Recommended Posts