Guest Dinte Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Salut...Am inceput si eu de 3 luni sa cant (pe o acustica daca asta ajuta cu ceva) si am ajuns la stagiul in care pot canta dupa note.Citind un topic de pe aici am vazut ca urmatorul pas ar fi exersarea arpegiilor.Ce este un arpegiu?Niste exemple va rog (sub forma de tab) sau niste site-uri (am tot cautat si nu am gasit).Va multumesc!
Guest Don MaXxX Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Salut...Am inceput si eu de 3 luni sa cant (pe o acustica daca asta ajuta cu ceva) si am ajuns la stagiul in care pot canta dupa note.Citind un topic de pe aici am vazut ca urmatorul pas ar fi exersarea arpegiilor.Ce este un arpegiu?Niste exemple va rog (sub forma de tab) sau niste site-uri (am tot cautat si nu am gasit).Va multumesc! http://www.cyberfret.com/arpeggios/index.php eu de aici le-am invatat, sunt foarte bine explicate
Guest Dinte Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 More help pls.....am citit dar multe lucruri nu le-am inteles!
Guest Dinte Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 (edited) string skiping....???ok...dar cum? Edited April 23, 2008 by Dinte
Recommended Posts