Gifenrich Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Salut ii primea mea inregistrare cu Cubase LE si Zoom g2.1u si primea mea mini piesa Nu stiu ce sa ma fac cu sincronizarea tobelor de fiecare data cand inregistrez aud doar chitara asa ca trebuie sa retin partea cu tobe,va rog daca puteti sami spuneti cum pot da volumu mai tare decat din mixer la tobe BlackNegru_demo_020.mp3
Gifenrich Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 (edited) Am incercat sa pun si vocal(ii o gluma) BlackNegru_demo_211.mp3 Edited April 17, 2008 by GiFenRich(gibson.fender.R)
Trigger Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wow .. chiar tre sa fie asa mitraliera tobele alea? Chitara are un sunet bun totusi. Explica mai clar de ce nu te sincronizezi. Ai un mixer sau cel din calculator? Daca nu auzi tobele incearca sa dai chitara mai incet.
Gifenrich Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 deci cand inregistrez cu Cubase partea de chitara in Calculator nu aud tobele si daca dau mai incet chitara se inregistreaza cu semnal mic,am mixer in program Cubase
Trigger Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Poti da chitara mai incet cand o asculti dar sa se inregistreze la fel de tare, pur si simplu in Volume Mixer din Windows la Playback dai mai incet calea in care e conectata chitara, mic sau line-in, asta afecteaza doar cum se aude nu si inregistrarea.
Gifenrich Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 (edited) Inca una(facuta acuma 9:30),va rog sa ma scuzati de sfarsit dar tata a intrat peste mine sa ia cablu de la pedala ca are nevoie pentru imprimanta si sa ma bag in pat ca is bolnav...raceala asta mo facut sa compun piesa:) cred ca o sai mai fac inca o versiune Daca va intereseaza ce folosesc:Bc Rich warlock bronze si zoom g2.1u BlackNegru_Balada.mp3 Edited April 17, 2008 by GiFenRich(gibson.fender.R)
Gifenrich Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 aaa si am uitat tobele leam programat cu Acoustica Beatcraft,parile(bune/rele) sunt bine venite.
Recommended Posts