barbarossa Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ok, nush daca cineva stie de asta, probabil ca da... oricum atasez un txt cu niste selectii din catalogul pe care il au vamesii la vama. aveam si link-ul pt tot catalogul, dar l-am pierdut. dati un search pe google la ordinul 687 din aprilie 2001 si poate il gasiti. parca era pe site-ul customs.ro cand luati ceva si trebuie sa-l ridicati de la posta, altcumva e cand te duci cu lista in mana si mai bagi si o stramba ca tata lucreaza la vama si te-ai scos. e descurajant pt ei sa te vada pregatit si nu prea te mai trag in piept. eu cand mi-am luat tonelabul in vama am zis ca e aparat de ritmuri careare valoarea in vama de 40 euro...si m-au crezut ca nu se pricep... in stanga e produsul, langa el valoarea in vama(euro).daca nu e insotit de chitantza bineinteles...
robinfinity Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Cred ca am gasit documentul: http://domino2.kappa.ro/mj/lex2001.nsf/All...C4?OpenDocument
barbarossa Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 asta este. ok baieti si fete, daca va cumparati ceva de afara si va vine prin posta, va prezentati cu lista la vamesh si nu va mai trage in piept cu faze:"oopa, amplificator concert_1700 euro" cand tu ai un behringer cacacios de 60 euro.plus ca pot fi luate si piese scumpe, si cu un pic de noroc trece un boogie de 100w 2000euro drept combo 15w de cati euro o zice acolo ca e, ca vameshu nu prea se pricepe si cam te crede pe cuvant. eu asa am patit. mai ales pedale.iei orice pedala si zici ca e de volum , care in vama e 19 euro. cu toate acestea, aveti grija... bafta
Recommended Posts