Guest fluffyone Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 http://www.thomann.de/artikel-179514.html - Iesire DI XLR si linie - emulare de lampi (recunoscuta ca una din cele mai bune) - 3 canale diferite pentru 3 tonuri/preseturi - control bass , medii relative, inalte, prezenta, gain (devine overdrive gen lampa saturata de la un punct), blend (mix semnal original/semnal procesat), level, 1/4 out boost, xlr pad si groundlift. - merge pe baterie de 9v sau pe phantom power sau pe alimentator. Il am de foarte putin timp, e in stare perfecta. Cu garantie si manual. Pret 280E. Cine se grabeste primeste bonus alimentator universal 1.5-12V cu toate tipurile de mufa.
hipjim Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Sorry pt offtopic..din cate am auzit si vazut Sansampul suna fff bine. Stiu pe cativa bassisti seriosi care sunt f multumiti de el. Eu sunt fan tech21. By the way, de ce il vinzi?
Guest fluffyone Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Oftopicul se accepta cu aprecierile de rigoare. Suna intr-adevar bestial si am marturia multor basisti sa ma sustina. Am nevoie insa de banuti..
Guest fluffyone Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ofer gratuit un cablu de legatura de 2m.
Guest fluffyone Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Din nou in actualitate si cu potential de negociabil.
Recommended Posts