Guest Yggdrasil Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 (edited) As vrea ceva pana in 600 RON, cu care sa pot canta heavy si black metal. Locuiesc la casa, deci zgomotul nu e o problema. Va rog dati-mi cateva sfaturi. Edited April 6, 2008 by Yggdrasil
Skeleton Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 are un prieten un marshall mg15 si suna ff bine. si am impresia ca e pana in 6 mil
Guest Baumwolle Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 (edited) Valve Jr./Champ 600/Valve King 8 + o pedala de distors, care, chiar daca iti depasesc bugetul, merita, dupa parerea mea. Edited April 6, 2008 by Baumwolle
robinfinity Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Eventual merita incercat un VOX Valvetronix XL. Eu am Valvetronix simplu, si e destul de coios, daca ai piclup-uri bune, ma astept ca XL sa sune si mai brutal.
Guest zzz Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Eventual merita incercat un VOX Valvetronix XL. Eu am Valvetronix simplu, si e destul de coios, daca ai piclup-uri bune, ma astept ca XL sa sune si mai brutal. +1
Guest Tomy Fingers Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Eventual incearca Blackheart. Suna foarte tare. Modelul pe care l-am auzit io avea un solid-state rectifier.
Recommended Posts