Guest mishu13 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nu am mai gasit acel topic (Ce-i drept nici nu am stat foarte mult sa-l caut). Era un topic interesant in care se spunea despre o tabara de chitara de vreo 4 zile. Ce se mai aude de ea? Suna chiar interesant si eu as vrea sa partcip.
Doctor X Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Din cat imi amintesc, era vorba despre o tabara pentru cursantii lui Adi Manolovici.
Guest Brainwasher Vlad Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nu am fost niciodata intr-o tabara..dar ar fi o experienta foarte placuta ca sa particip la una.......daca e ceva...va rog adaugati-ma in lista de yahoo .rock_god_belzebut..haideti sa reusim sa facem o chestie.....e placut sa partici la o intrunire de chitaristi
mirceab Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ar fi prea frumos sã mai fie valabilã propunerea. [Din liniºtea aºternutã între timp peste subiectul acela se poate deduce cã nu.]
travolta Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mai era o tabara pe la Alba dak nu ma insel pe 14 aug da e in perioada 25 – 31 august 2008. mai multe detalii aici
razvanciub8a Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.
Guest arosulescu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 (edited) despre tabara lui fotzy nici eu nu am mai auzit nimic dar despre tabara organizata de silvan stancel ...iata blogul cu pricina http://www.tabarachitara.blogspot.com/ Edited June 26, 2008 by arosulescu
Guest Noxified Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 se mai face ceva acuma?v`o excursie or smth?m`ar interesea si pe mine..
Recommended Posts