Guest ady_w3t Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 care are chitara echipata cu doze emg 81/85 sa posteze aici niste rifuri trase cu ea vreau sa aud aceste doze vreau sa precizeze si cu ce efect a tras si daca poate sa lase putin spatiu pe inregistrare sa vad daca aceste doze au bazait ca alte doze
Susceptor Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 eu am emg 81/81 (si o sa vand una dintre ele in curand) o sa postez eu stai nitel
Susceptor Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 (edited) pe chestie am exemplificat versatilitatea dozei emg 81 folosind diferite efecte pe rp100a celelalte 3 atasamente sunt de la benson care le are de la pixy (v. la scule ce foloseste) emg_metal_sound.mp3 more_emg_sound.mp3 emg60.mp3 Edited November 14, 2005 by dyster skog
pixy Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 te dumiresc eu NU AU NICI UN PIK DE ZGOMOT.SUNT CA PESTELE.heheheh .dyster si restu stiu despre ce vbesc.concluzia; sunt extrem ,extremd e silentioase, de fapt cam cele mai......................fiind active desigur
Adi Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Facand parte din clubul posesorilor de EMG de pe forum, subscriu la ce s-a zis mai sus. Sunt de departe cele mai silentioase doze. Dar in acelasi timp sunt si printre cele mai suparate :)
overdrive Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Da sint foarte silentioase dar nu au mai deloc dinamica.Sint compresate pina la d-zeu. Ptr metalisti merge dar ptr cei care vor sa aiba si dinamica pe rifuri ar fi de preferat HZ4.
Susceptor Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 se pare ca toti posesorii de emg81 sunt de aceeasi parere sper ca riffurile te-au convins
Recommended Posts