alexyz Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Sa raspund la prima intrebare : pe scena clubului cinta oricine vrea ! daca trupa in cauza se face de rusine o priveste a doua intrebare ( mai exact afirmatie ) daca cele 50+ persoane pentru tine reprezinta 10 e bine si trei ..... fum de tigara vei gasi in toate cluburile mai mult ori mai putin . Alexyz sa fiu f since , chiar ma incinta parerile proaste din simplu motiv ca cei cu mofturi nu vor mai veni ori nu vor veni niciodata Clubul este si va exista cu si fara parerea ta . Am devenit acid din simplu motiv ca nu te-am " vazut " intre acele 10 persoane Sa ai multa sanatate si sa fi iubit . Paste Fericit Am inteles ca urca ce trupa vrea pe scena...dar totusi afis cu betie si nume de trupa de copii suna cel putin aiurea. Dar intradevar e problema lor cu ce evenimente se asociaza Erau 10 persoane la scena, nu vorbesc despre cei care stau pe scaune, pe la mese pe jos si pe sus si au venit doar la bere. Eu eram acolo (tricou negru Rock Eagle) cu prietena mea si inca un prieten. Dupa ce au cantat COD am mai stat cu baietii la o bere si am plecat. Nu am spus ca am o parere proasta despre club in general, ci numai ca m-a deranjat fumul. MI SE PARE O CHESTIE SUPER TARE CE FACETI VOI ACOLO! Si pt trupe (am vazut ca aveti ampuri noi vox-uri ad50vt si ad50vt-212) si pt public.
marduk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 aoleu deja au inceput certurile alexyz phenomenon canta vineri, sambata este betia, care-i problema? si acum sincer daca vine o trupa de copii ar trebui sa se schimbe felu in care arata si se comporta lumea in club? anyway, sambata se mai canta sau nu?
Guest HAZARD Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 aoleu deja au inceput certurile alexyz phenomenon canta vineri, sambata este betia, care-i problema? si acum sincer daca vine o trupa de copii ar trebui sa se schimbe felu in care arata si se comporta lumea in club? anyway, sambata se mai canta sau nu? Nu-s certuri ......... Recunosc ca am fost eu putin " neglijent " la vorba si-mi cer scuze . Pe de alta parte SCENA ramine deschisa oricind oricui . Tot ce trebuie sa faca cei ce doresc sa cinte ramine in picioare : sa ne contacteze ( la club ori la tlf ) si o mika auditie de preferat live - 1-2 piese iar apoi se stabilesc amanuntele . Reamintesc ca NU SE VOR PUNE NICIODATA bilete la intrare indiferent de trupa ori artistul ce va evolua . Chiar ma bucur cind formatii ori trupe VOR si Cauta o scena pe care sa cinte . Deocamdata mai mult de a oferi o scena o publicitate si un protocol modest ..... Clubul CAFE HAZARD nu poate . Cerem scuze si multumim pentru intelegere
Guest HAZARD Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Simbata 10 MAI orele 21 concert ALIAS - WHITE ASH !! INTRAREA LIBERA - CAFE HAZARD
Guest HAZARD Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Vineri 06-06-2008 orele 21 concert rock formatia - The Maze - & - White ASH - Intrarea libera CafeHazard in spatele magazinului COCOR
Guest HAZARD Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Vineri 13 iunie orele 21 - concert Rock sustinut de formatia RIFF RAFF - urmat de un jam al formatiei HAZARD componenta fiind schimbata fiind prima evolutie a noului tobar intrarea libera criticile libere berea hranitoare .... fetele .... nu stim
Bong Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Vineri 06-06-2008 orele 21 concert rock formatia - The Maze - & - White ASH - Intrarea libera CafeHazard in spatele magazinului COCOR nu mai bate laur la voi? de ce?
Guest HAZARD Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 nu mai bate laur la voi? de ce? Drumuri diferite in viata . nu-mi place sa discut deciziile luate de trupa . Daca vrei intreaba pe el ..... Cer scuze ca nu-ti pot raspunde la intrebare Simbata 21 - Lansare ALBUM VICE urmat de concertul lor . intrarea libera + 50 albume free :) pentru cei care nu-i cunosc ori nu au auzit nimic din cele cintate de ei , pot sa va spun ca au un gen f " lipicios " :) alternativ cu influente f puternice de la Depeche Mode
Guest HAZARD Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Vineri 27 iunie, orele 21 Club Hazard Bucuresti - concert aniversar Fingering Joanna [punk-rock, buc], in deschidere Psihoanaliza [punk, ska, emo, Galati] si Algebra Mammalia [post-punk, indie, instrumental, buc] /intrare libera
Guest Amon Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 foarte tare ce faceti voi !!! poate pe viitor venim si noi.........(peste cateva saptamani);) bv voua,
Guest HAZARD Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Joi 31 Iulie open stage concert Folk orele 21.30 - Vineri 1 August open stage concert Folk 21.30 - Simbata 2 August concert Rock Heavy-Metal REDOX & NEO orele 21.30 Intrarea libera distractie placuta mai ales pentru bautorii de gin promotie
Guest guitar_grl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 (edited) Stilul hardcore se incadreaza in cerintzele de stil mentionate??????? Edited August 10, 2008 by guitar_grl
marduk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 eu zic ca da, am cantat cu baietii de la Neo care se incadreaza undeva in zona aia desi au vocals destul de melodice
Guest HAZARD Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 (edited) Cafe Hazard - concert S.I.M orele 21 intrarea libera - deschidere unpluged Hazard - 29 Aug Edited August 29, 2008 by HAZARD
Guest HAZARD Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Vineri 12 sept orele 21.30 recital folck " DOAR ATAT " formatie tinara premiata la festivaluri de gen . Intrarea libera Simbata 13 sept orele 21.30 concert Rock SALT & OAIA NEAGRA - intrarea libera
Bobi Green Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cu multumiri clubului Hazard.. super loc!
Guest HAZARD Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Concert VILDA 2 Oct orele 21.30 Intrarea libera - - - - 3 Oct orele 21.30 Concert HAZARD Intrarea libera vin fiert si open stage ca de fiecare data in CAFE HAZARD
Guest HAZARD Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 17 Nov 2008 - 22 Nov 2008 CAFE HAZARD sarbatoreste 1 an de existenta . Va invitam sa va simtiti bine alaturi de prieteni , trupe , open stage - vin fiert - ceai cu rom si ........ la mai mare :):)
Recommended Posts