Guest juvina Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Am observat ca multi din cei care intra pe acest forum au o trupa in care canta, dar nu am vazut o melodie cantata de nimeni in trupa.Pe langa reproducerea unor cantece de la formatii mari nu am vazut pe cineva sa spuna "uite ma asta e melodia cantata de formatia mea pe care am facut-o noi".Laudativa si cu cantece compuse si cantate de voi alaturi de trupa voastra sa vedem ce v-a iesit.
Guest _Theo_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 cred ca multe snt puse la "melodii cantate de noi" oricum...sper ca in viiotru apropiat o sa am ce posta ...costa bani si timp
Guest juvina Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 (edited) Uitati doua melodii cantata de trupa Soapte din orasul meu.Cum vi se par? Soapte___insomnia.mp3 Soapte___departe_de_tine.mp3 Edited November 12, 2005 by juvina
Susceptor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 @prowler: huh? @juvina: vocea tipei imi aduce usor a Switchblade Symphony (pt. cunoscatori).dar per total e cam nasol...
prowler Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ^in semnatura mea se gasesc melodii cantate de trupa mea.. cred ca despre asta era vorba nu?
Susceptor Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 aaaa..da..acum am inteles..ai dreptate my bad
Guest om__bun Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Uitati doua melodii cantata de trupa Soapte din orasul meu.Cum vi se par? ..parerea mea..sunt foarte frumoase....sunt tari....
Guest juvina Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 ..parerea mea..sunt foarte frumoase....sunt tari.... Cred ca s-ar bucura sa auda ca le este apreciata munca mai ales ca sunt la inceput.
Guest Jaymz Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 O piesa ce va apare pe demo'ul trupei. Conflict___Ziua_7__Demo_Varianta_1_.mp3
Guest Jaymz Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Teste, probe, incercari Conflict___Ziua_7_Demo.mp3
Recommended Posts