www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara acustica de cumparat

Recommended Posts

Posted (edited)

Acum ca vin sarbatorile, eh sa nu credeti ca is prea religios and stuff, vreau sa-mi iau o acustica.

Pana in 450 RON zik eu ca ash putea strange bani intr-o graba. Mi-ar trebui ceva care sa sune f f cald (pe cat posibil) si sa pot impresiona the ladies din cand in cand :) .

Mai dati-va cu parerea si voi cam ce ar fi bine sa-mi iau. O sa conteze f mult :)

P.S. Sunt din Cluj, daca ziceti un model, ziceti si de unde as putea sa o iau sau de unde sa o comand :). Thanks again !

Edited by Cos
Guest Baumwolle
Posted (edited)

Fender DG-5.Este absosul bestiala chitara si nu spun asta numai pentru ca am eu.Chestia e ca nu stiu daca mai au pe stoc la ProGuitar, insa ar trebui sa aduca de sarbatori.

Edit:acum vad ca esti din Cluj...Ai aici adresa lor de acolo: Str. Bisericii Ortodoxe, Nr. 8, Cluj Napoca, tel./fax. 0264 595 290 .

Edited by Baumwolle
Posted

totusi cred ca fenderu' ar depasi 450RON lejer :)

Guest Baumwolle
Posted

Eu am dat pe a mea 449RON si pretul nu s-a modificat de cand am vazut-o ultima data in vitrina.

Posted

De ce nu mergi la M&C Musical, pe strada Horea 26, poti proba ceva Stagg-uri! Eu zic ca o sa-ti mai si ramana ceva bani!

Guest Baumwolle
Posted

Omule...lasa Stagg-ul, mai bine Hora.Nu ramai cu bucati in mana dupa ce canti la ea. :)

Posted

Yeah, pai, am mai fost pe la Barock prin Cluj si mi-am cam luat tzeapa cu un Ibanez GRG 170, ca nu avea placuta pe spate, da ma rog.

Este un mod de a ma feri de "cele facute pe vapor" ?

Guest Baumwolle
Posted

La ProGuitar nu cred sa gasesti instrumente contrafacute.

Posted

Au distribuit la Barock. Eu ma refer ca la magazinul ala mi-am luat "Ibanezul". Pai atunci ca sa fiu extra-sigur.

Oare daca il comand, sa zicem, cat m-ar costa taxele de transport ?

Posted

Magazinul M&C Musical este langa Alimentara Rapid, vizavi de Sinagoga. Am inteles ca au si Ibanezuri nou-noute!

Guest Baumwolle
Posted

Caline, esti offtopic rau.Omul vrea acustica, nu-l mai bate la cap cu Ibanez-uri si cu MC Music(parca te-au platit sa le faci reclama).

Cos, poti suna sa intrebi...Desi eu n-as avea incredere in Posta Romana pentru o treaba ca asta. :)

Posted

Sa inteleg ca Ibanez nu face chitari acustice? Poate sunt eu gresit informat!

Guest Baumwolle
Posted

La MC Music nu aduc Ibanez-uri acustice!Si Cos vorbea despre unul electric, daca nu te-ai prins pana acum. :)

Posted

Eh, lasa ca eu i-am dat PM sa-mi zica mai exact unde ii.

Pai tinand cont ca nu mai am incredere in aia de la Barock one bit, ma straduiesc azi dupa ce vin de la "Doom"(oh yea Doom :) it's finally here) sa gasesc MC Music si trec si pe la Koncert, sa vad ce mai au si pe acolo si pana la urma sa-mi dau si eu cu parerea si sa-mi iau :) .

Mc guys, daca mai este cineva care mai stie de ceva model tare sa-mi zica.

Guest Baumwolle
Posted

Ti-am zis...Eu nu-ti recomand Stagg, mai bine Reghin, care la capitoului acustice sunt ok.Ia pe cineva cu tine cand cumperi, daca nu te pricepi.