maur Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 postati aici "tonuri" facute pe acest tip de amp. va rog nu ma luati cu google sau patchtronix...etc, sau ca tonul tine de chitara si mana...sau mai stiu eu ce.... ma intereseaza tonul facut de rgc-isti pe Vox AD30VT. ...bineinteles...daca aveti amp-ul...si bunavointa. multumesc anticipat. ps: ar merge exemplificarea cu ceva poze...sau, eventual desene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robinfinity Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Salut, am un AD100VT, dar tonul probabil se potriveste si la tine... Eu il folosesc pe clean, pt distors am pedale, acum vine setarea de clean: AMP: Black 2x12 Gain: ora 10 Volume: MAX treble: ora 3 midle: ora 12 bass: ora 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ar fi bine sa spuneti si ce chitara folositi (model, lemn, doze). CE suna bine pe un Strat nu suna bine neaparat si pe un ESP sau Gibson. Eu am AD50VT, Fender Baja Telecaster, ash, maple neck, doze Custom Shop 69, per total chitara suna bright Ton de clean AMP: Black 2x12 Gain: ora 12 (depinde doze ce nivel de iesire au, al mine e clean cu gainul la ora 12) Volume: MAX treble: ora 12 midle: ora MAX bass: ora 2 Ton de drive AMP: Boutique OD Gain: ora 3 Volume: ora 2 treble: ora 2 midle: ora MAX bass: ora 10 Si inca ceva. AD50-ul suna mult mai cald si mai curat decat AD30-ul. nu stiu cum suna AD100, dar sigur un sound facut pe AD50 nu va suna la fel decat in casti daca il copiezi pe un AD30. Din cate imi dau seama este vorba doar despre difuzor si incinta, dar diferenta este uriasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 Ar fi bine sa spuneti si ce chitara folositi (model, lemn, doze). CE suna bine pe un Strat nu suna bine neaparat si pe un ESP sau Gibson. ...pai asta era ideea. vreau sa vad cum suna chitarile mele..pe amp cu setarile voastre. multumesc celor care au postat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robinfinity Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Salut, eu folosesc mai mult EMG HZs si DiMarzio D-Activators (astea ambele au un clean destul de curat, avand in vedere ca sunt humbuckere), plus HotRails (care suna mai infundat). setarea de mai sus o mai folosesc si cu single coils SSL1 si SSL4, pt SSL1 (care e vintage) se poate ridica gain-ul pana pe la ora 12 fara sa distorsioneze, dar daca dai foarte tare pe corzile subtiri poate distorsiona un pic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts