Musaro Adriano Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hoila!!! Alta jem session trasa asa mai rapid pentru toate fetele de pe forum pentru 'MARTISOARE' (asa se scrie nu?). In loc de flori noi va dedicam o melodie, !!! Glume la o parte, noa jam session, chitaristi suntem eu si bolly. Distractie placuta si multumesc la cine asculta! Numai bine si respect. Adry sunnyjamMusaroBolly1.mp3
bolly Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 multam ma bucur ca place cuiva sau e weekend si nu prea intra lumea pe rgc..hmm oricum vreo saptamana cel putin vom lua o pauza asa ca..respirati usurati
Guest Blooz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Trebuie ascultate da mai multe ori, si devine din ce in ce mai bine. La prima ascultare suna a jam "adevarat"...deci a un pic de lipsa de tema si plan, chit ca cantat bine...vine probabil din cauza faptului ca Adriano se lanseaza imediat in virtuozitati. Dar reascultind-o acum la cafeaua matinala aud pina si tema... Frumos...pacat ca stati asa de departe, ca tare as trece la un jam in live pe la voi sa va si vad..
bolly Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 10x guys! @Blooz:ai observat f. bine..e tras in mare mare graba.am primit bt-ul de la adriano pe la 10 30 seara si pan la 12..12 si ceva mi-am tras partea..a doua zi trebuia sa plec si nu stiam cand ma intorc.adriano a fost si el presat de timp...INSA:a nu se lua drept scuza(am vazut ca se poarta faze de genu''tras cu 2 degete lipsa..de la mana cu care ma urc in autobuz...etc'' ) e un jam in toata regula.
Musaro Adriano Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 merci la toti!! BLooooozz fratioare, ai perfect dreptate, si Art mi a zis la fel, dar ce sa fac, am baut si eu un redbull si cand am bagat trackul deja inima batea tare si PAM am intrat decis pe ritmul batitul cardiac!! Fara glume, data vitoare o sa iao un sanax mai bine. Oricum merci la toti pentru comentar si pentru sugesti sunt mereu binevenite. Numai bine si respect.
Recommended Posts