Guest Pheno Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 salut, ma intereseaza niste corzi de acustica cat mai subtiri si maleabile, sa pot face si eu neshte benduri pe chitara, la ultima intalnire rgc avea proof nishte corzi super pe chitara si mi-a zis ca le-a cumparat de la cineve de pe forum, daca aveti ashea ceva va rog sa-mi spuneti.
Guest Baumwolle Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Din cate tin minte, daca te referi la intalnirea din Collector's, Proof avea niste corzi Gibson .12, care nu sunt chiar subtiri si maleabile, primite cadou.Iti recomand D'Addario .9(eu am pe acustica .10 si sunt mai mult decat ok).
Guest fluffyone Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ia un Martin Phopshor-Bronze Light. Cred ca o sa-ti placa. 20 RON
Stefan Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 (edited) Pheno eu am acum pe chitara corzile pe care le aveam la prima intalnire, adica D'addario Ez890 Super light : 09-45. Corzile le-am luat atunci de la cearny. Gasesti la muzica daca nu ma insel. @Baumwolle : Gibsonurile le-am avut putin timp pe chitara, din cauza ca era destul de groase. Pt acoarde si stuff sunt super bune, dar sa te apuci de solo-uri, benduri si altele e mai greu. @Fluffyone (raspund pt celalalt thread) Mersi mult. Nu prea vreau Martin-urile alea ca sunt prea groase. Daca gasesc unele pe site-urile date de tine si ma hotarasc, te anunt Thx Edited November 9, 2005 by Stefan
Guest Pheno Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 pai eu am d'addario .9 si tot nu pot face benduri pe ele, o fi de la chitara?
Guest Baumwolle Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Acum nu stiu ce sa zic.Fa bend cu mai multe degete.
Guest fluffyone Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Sa stiti ca nu numai grosimea conteaza in tensiunea corzii. Materialul si deci densitatea liniara afecteaza foarte mult atat elasticitatea cat si tensiunea efectiva din fir. Dupa cei de la martin, corzile de 12-54 sunt light si chiar au tensiune mica.
Guest Pheno Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 mi-am luat niste rahaturi de la muzica, i-am cerut la tipa aia cele mai moi si subtiri pe care le au si mi-a dat unele Tenson. Nu am auzit de marca si cred ca e ceva china-made ca traducerea de pe ambalaj era infecta, la fel ca si corzile de altfel
Recommended Posts