Guest Distorsed Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Chiar daca internetul colcaie de taburi d'ale lui Clapton as vrea daca are cineva un tab bun la Cocaine. Am nevoie de unul pentru 2 chitare si atat ( deoarece voi canta doar eu si un tovaras ) fara baterii sau alte instrumente numai noi doi si am nevoie de o versiune cat mai buna plus daca aveti ceva sugestii pentru piesa ( stiu si eu ma gandeam ca poate ar fi ceva "chichite" care sa sune bine ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blooz Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Am un DVD cu JJ Cale (baiatul care a scris piesa) unde o cinta mai "soft", cu o fata care acompaneaza la electro-acustica...dar si in versiunea asta sint tobe, bass etc...incearca sa pui mina pe DVD (JJ Cale featuring Leon Russel), te va avansa deja un pic (soloul lui JJ, de exemplu, care poate trece si fara orchsetra numai peste o chitara). Singura sansa sa sune cu numai 2 chitari este un aranjament de-al vostru, scris ad hoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 (edited) http://youtube.com/watch?v=qSzU4zP74ng&feature=related Edited February 27, 2008 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts