Guest Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Spuneti-mi si mie va rog o melodie usor de invatat doar prin ascultare(vreau sa imi antrenez urechea). Si dak se poate neste sfaturi. Multumesc mult anticipat!!
black2oo5 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 (edited) Spuneti-mi si mie va rog o melodie usor de invatat doar prin ascultare(vreau sa imi antrenez urechea). Si dak se poate neste sfaturi. Multumesc mult anticipat!! eu nu-s expert..dar pot da o sugestie...the shadows - moonlight shadow...cand am incercat sa o invat dupa ureche...nu a fost greu deloc (asta a fost asa sa vad daca as putea)... pe langa faptul ca e bestiala ...oricum nu o stiu pe toata...doar inceputul am vrut sa vad daca iasa Edited February 20, 2008 by black2oo5
maur Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ...incearca guns&roses...multe din piese sunt frumoase si f usoare
Guest CrazySound Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ai putea incerca kiss - cold gin sau ceva riffuri de la acdc
black2oo5 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 (edited) inceputul de la kiss - rock bottom + restul melodiei niste riff-uri nu grele...power chords Edited February 21, 2008 by black2oo5
Sodom Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ...incearca guns&roses...multe din piese sunt frumoase si f usoare exemple in afar de don`t cry si sweet child o`mine ?
Guest SyNerZ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 usoare rau sunt oda bucuriei si "cate-un pic pic pic, cate-un pic pic pic etc"....
black2oo5 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ace frehley - rip it out...melodie invatata dupa ureche (inceputul...si la refren improvizat pana am reusit)...de plictiseala... si nici soloul nu e greu...doar ca trebe exersat...still working on that
Guest CrazySound Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 in general toate piesele de glam sunt simple ..
Recommended Posts