marduk Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dau meditatii teorie si chitara electrica/acustica pana la nivel mediu. ce va pot invata: note/intervale/game/arpegii ritmica - masuri, durate, contrapunct. cam asta la teorie ( mai sunt si altele da nu stau acuma sa-mi storc creierii de tot ce as putea preda ) la chitara the usual stuff, cu accent pe metale de la heavy la doom , plus ceva hard rock. putem lucra si acustica (aici se adauga la gama ceva folk) now for the good stuff - sedinta dureaza 2 ore - se poate face la client sau la mine ( stau in camin da daca nu va deranjeaza nu-i problema) - pun la bataie chitara proprie (momentan am doar o electrica ) - pret 25 de lei pe sedinta Negociabil -se pot face cate sedinte doriti pe saptamana, recomandabil insa maxim 2 ( da asta se discuta in particular) contact : PM sau pe messenger marduk23j bafta
ilun Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ar fi de mare ajutor si pt tine si pt potentialii clienti daca ai posta ceva inregistrari cu tine
marduk Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 true www.myspace.com/katarsisro sunt acolo 2 piese ale trupei in varianta fara voce inregistrate de mine direct prin calculator. nu suna cine stie ce da oricum
marduk Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 revin, ofer din nou serviciile de mai sus. a da, linku de mai sus nu mai exista, defapt exista, l-a creat altcineva dupa ce l-am sters asa ca iata noul link www.myspace.com/redoxro desi a trecut un an jumatate de atunci preturile nu s-au schimbat(cel putin la mine) deci 25 de lei pe sedinta s-au mai adaugat multe la ce va pot preda..doar a trecut mult timp same contact ( marduk23j sau PM)
marduk Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 foarte interesant ca threadu nu a fost mutat pe prima pagina marog UP
Recommended Posts