niculae_tiberiu Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Salut! Suntem o trupa de heavy metal din Bucuresti (2 bucati chitara, 1 bucata voce si 1 bucata bass ) care cauta tobar; lucram la piese noi, influentele noastre fiind Metallica, Pantera, Manowar, Iron Maiden, Motorhead. Experienta de scena nu este obligatorie, insa se cere in primul rand daruire, instrumentele fiind disponibile la sala. Repetam la o sala in Drumul Taberei, programul urmand a fi stabilit de comun acord. Asteptam doritori la niculae_tiberiu 'at' yahoo.com sau PM in acest topic.
niculae_tiberiu Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 no drummers around? we're still looking
niculae_tiberiu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 hai cu toba lume, avem deja o piesa gata, trebuie tobe, iar a doua piesa e pe vine deja
Guest Tyrael Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Aici vocalu'....Un tobar pe aceeasi lungime de unda cu noi e chiar asa greu de gasit? UP
niculae_tiberiu Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 aici bassistu' .... nimeni nimeni la partea ritmica pe langa mine?
Guest metal_bastard Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 aici bassistu' .... nimeni nimeni la partea ritmica pe langa mine? Salutare! suna interesanta treaba... as dori eu sa incerc, da n'am tobele mele... e ceva grav? pana acum am cantat chestii mai old school, m-am ferit de punkereli si alte balarii de genul
niculae_tiberiu Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Salutare! suna interesanta treaba... as dori eu sa incerc, da n'am tobele mele... e ceva grav? pana acum am cantat chestii mai old school, m-am ferit de punkereli si alte balarii de genul salut. am gasit tobar, topicul poate fi inchis
niculae_tiberiu Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 (edited) iar cautam baterist. Avem niste piese destul de agresive, nu e heavy metal in stilul DO RE MI sau LA LA LA LA MI MI MI MI. si nu mai repetam la sala in drumul taberei, prin alte parti, ramane de discutat daca se ofera careva so..., va asteptam Edited March 11, 2009 by niculae_tiberiu
hypermetall Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 cu cata experienta? adica sa stie sa bata repede?...detalii ( si are ceva daca nu am tobe? )
niculae_tiberiu Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 cu cata experienta? adica sa stie sa bata repede?...detalii ( si are ceva daca nu am tobe? ) experienta ta sau a noastra? de batut repede, cam da, tempo de trash asa. Ce experienta ai? adik ce canti, ce asculti, ce ai vrea sa canti? tobe sunt la sala, deci nu trebuie sa ai
hypermetall Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 pai adica tempouri cu double time si dinastea de trash zici...nu sunt foarte experimentat, da' as vrea sa incerc, adica am mai batut o vreme da' m-am lasat, deci sa imi dai detalii si niste nume de melodii la cum sa sune ce ce bat
hypermetall Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 oricum, io's mai bun chitarist decat tobar, asa ca raman la chitara, sorry ca oricum v-as fi dezamagit
niculae_tiberiu Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 hai cu toba lume, ca iar am ramas in pom. De sala ramane de discutat, ca s-au schimbat multe de la primul mesaj de sus . Va asteptam la repetitii, hai ca vrem sa ne punem pe treaba, iar....numai tobar ne mai trebuie
Recommended Posts