Guest mkskcrew Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Salut tuturor ..am si eu o intrebare...cati dintre voi ati auzit de adevarata trupa KREMATORIUM ... care a cantat din ani '90 pana in ani '92 ... Au castigat locul I la Top Punk Song in PARIS , in anul '91 ... Tatal meu a cantat in aceasta trupa, la tobe , fiind foarte bun prieten cu ceilalti instrumentisti .. PS : Am o caseta veche cu ei , una galbena...din spusele tatalui mei ..este o caseta foarte veche ... Cei care ati auzit de ea... va rog..postati !!! !!! Multumesc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Am auzit de ei prin 1994, eram in liceu atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkskcrew Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Am auzit de ei prin 1994, eram in liceu atunci In '94 m-am nascut eu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al3x Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Te invidiez... pe tine si pe altii care au avut norocul sa aiba vreun muzician in familie N-am auzit de trupa asta, in 94 eu aveam 4 ani deci... dar oricum, felicitari tatalui tau ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkskcrew Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Te invidiez... pe tine si pe altii care au avut norocul sa aiba vreun muzician in familie N-am auzit de trupa asta, in 94 eu aveam 4 ani deci... dar oricum, felicitari tatalui tau ! Multumesc pentru felicitari ....tatalui meu , de mic ii placea muzica... a mai cantat si la violoncel...si la corn englez....dar el tot la tobe vroia ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts