Guest piti Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ok.. o mel compusa de mine, de fapt prima in care folosesc 2 chitari suprapuse. Sunetul nu este cine stie, am inregistrat folosind microfonul de la casti si apoi le-am lucrat in cool edit pro. Nu este cine stie, progresia de acorduri este destul de simpla, dar mie mi se pare ca suna bine. Astept pareri, fie pozitive fie negative... another_time.mp3
bolly Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 nu suna rau deloc sa stii!ar merge chitara solo un pic mai tare pe prima bucata..e cam in spate. esti pe drumul cel bun!
Guest piti Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nu suna rau deloc sa stii!ar merge chitara solo un pic mai tare pe prima bucata..e cam in spate.esti pe drumul cel bun! mersi, dar vroiam sa intreb voi cum faceti cand aveti de inregistrat o chitara acustica? eu m-am chinuit cu microfonu bagat in cutia d rezonanta a chitarii, p cand altcineva imi spunea sa il tin aproape de corzi. cum ar fi cel mai bine ? si, cand e vorba d mixat 2 trackuri. mie mi-a luat o groaza de timp sa gasesc exact locu unde trebuia sa dau mix paste sa se suprapuna exact cum vroiam...
Guest singuraticul Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 audacity sau adobe audition le folosesc cel mai des....parerea mea este ca aceste 2 programe intrunesc toate cerintele.....cel putin pe audacity este f usor de lucrat bafta la compus...! ps : incearca sa mai amplifici sunetu din program un pic mai mult....sa sune un pic mai clar.... umila mea parere
Musaro Adriano Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 nu suna rau deloc sa stii!ar merge chitara solo un pic mai tare pe prima bucata..e cam in spate.esti pe drumul cel bun! +1: felicitari!
BCRich Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 idem cu cel de mai sus,chitara solo mai in fata. Legat de solo nu te arunca la viteza ca inca nu o stapanesti bine(o cestie minora la inceputul solo-ului) Esti pe drumul cel bun
Recommended Posts