Susceptor Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Daca am atins subiectul SPL, stie cineva de unde pot cumpara un SPL Meter? (din Romania) PS: retin ca mai intrebasem pe undeva pe forum, dar chiar am uitat locul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Buncar Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Dintre Adam A7, KRK RP8, Event TR8 XL si Yamaha HS80M (ultimele nu stiu de unde ar putea fi achizitionate din tara) ce recomandati? (mentionez ca ma axez in principiu pe mixing pentru clasica si darkwave, desi m-ar interesa pe ce pot sa mixez cel mai bine in general). De asemenea, la cele de mai sus, ce sub s-ar potrivi cel mai bine? PS: de curiozitate, (nu mai e cazul, achizitia a fost facuta de Craciun - momentan foarte multumit) dintre Presonus Firebox, TC Electronic Konnekt 8, Focusrite Saffire LE si Echo Audiofire8, care ar fi cea mai bun din pdv al convertorilor si preamplificatoarelor? Yamaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 Ok, mersi de sfaturi. Acum... SPL METER??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 E deja un an si de cand nu s-a mai postat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cormoran Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Ce parere aveti de monitoarele astea? http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV30.html Ma gandesc ca nu sunt foarte "profi" (oricum ma intereseaza pentru un home studio). La noi costa undeva pe la 500 RON perechea. Oare e ceva de capul lor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) frate nu merita.. am vrut si eu si m-am intins pana la urma pana la niste Esi near 05. vezi ca sunt si M-audio bx 5 in zona aia (poate si alte modele) si e cam the same shit. astea cred ca merita daca esti pe buget, si daca nu lucrezi intr-un spatiu antifonat o sa-ti crapi urechile ca au cate 70w pe crac .. eu le tin la un sfert si nu dau la maxim din placa. dupa cum vezi am acelasi e-emu. Bafta la frecat sunetul. Edited June 10, 2009 by gadjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts