Guest Baragan Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 In sfarsit, dupa indelungi procese de "facere", albumul "Voievozii" al trupei Bucium vede lumina zilei. Concert de lansare al albumului, vineri 29 februarie 2008, ora 21, la Clubul Taranului.
Guest Baragan Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 (edited) Today is the day Ne vedem acolo! Edited February 29, 2008 by Baragan
Guest Amon Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 lansare e azi?? eu am albumul de 3 luni !!! cum se face??
Guest Baragan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 lansare e azi?? eu am albumul de 3 luni !!! cum se face?? Man, sorry ca te intreb, ce album ai tu? Si de unde l-ai luat?
Guest Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 (edited) Pe torente se gasesc "Miorita" si "Voievozii". Edited March 2, 2008 by Guest
Guest Baragan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Miorita, face parte din cel de-al doilea album, care da si titlu albumului. Iar ce este momentan pe torente, este foarte diferit de cum suna cd-ul in forma lui finala.
Guest Amon Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 eu am Voievozii !!!suna f calumea Daca e alta versiune,f tare atunci
Guest Baragan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Amon, sunt putin confuz. E vorba de piesa Voievozii, sau de tot albumul? Si again, noi nu am lansat nimic pe piata pana pe 29 februarie.
Guest Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 (edited) "Miorita" 1. frunza verde foi marunte 2. rai 3. frunza verde de trei flori 4. voinicel instelat 5. miorita "Voievozii" colindul cerbului intro maria doamna (raresoaia) morgana razboieni sorbul apelor voievozii zalmoxe (ma gandesc ca nu asta e ordinea) Pot sa-ti dau si minutele pieselor ca sa verifici daca corespund. "Voievozii" are si coperta. Din fisierul anexat, reiese ca a fost ripuit in octombrie 2007. La fiecare apare mp3 apare ca terminatie (in numele fisierului): RMT. Nu stiu ce inseamna. Era inevitabil ca albumul sa apara pe dc++. Iata insa ca a aparut inaintea lansarii. La fel s-a intamplat anul asta si cu albumul lui Nick Cave. Edited March 2, 2008 by Guest
Guest Amon Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 da junk yard,ma lamurit Baragan. Colindul Cerbului nu e de pe acest album,si mai exista o piesa in plus,"Rovine 1394"!!! Cu Respect,Amon !!!
Guest Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Eu am spus doar ce se gaseste pe net (ce am gasit eu). E bine ca albumul nu "s-a scurs" pe torente. Numai bine!
Recommended Posts