Doctor X Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Grunge 100%??? Ziaristi, cica... Daca ar fi avut curiozitatea sa intre pe http://www.bio-band.com/about/ ar fi aflat ca: The music is a let`s say "Crossover" but call it BIO*MUSIC.
pistacio Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nu-i pe gratis ?????????? pai daca-i pa bani trebe altfel , nu mai este activitate coltorala ci comerciala Lumee Lumee Veniti de vedeti cel mai fantastic supergrup timisorean XYZ in deschidere KLM si OPR trupe ce au rupt salile de concerte ( In deschidere "Iod&Interzis" sau trupele " Iod " si "Interzis" ?) Ultima ocazie Supergrupul da ultimul concert in Romania Urmeaza un turneu de 16 Luni in Europa si apoi in USA Nu ratati ocazia unica de a vedea live supergrupul Timisorean KLM si OPR castigatoare a mai multe concursuri si festivaluri vor incalzi atmosfera pentru marele eveniment . ........................................ Bilete se gasec la : caserie , numai 50 RON , rezervari se fac la tel.0875456637836 relatii si pe www.organizatori.ro cai de acces Tramvai,Bus, Taxi,Metro, studenti si elevi ( pensionari ...lol) reducere foarte tare ce spui Arpi si iti multumesc pentru idee si informatii... chiar nu m-am gandit sa pun chestiile astea pe afis, dar de acuma am sa am in vedere si ceea ce ai spus tu... mersi inca o data pentru ajutor!
Recommended Posts